4

Tracy Morgan or Tracy Jordan? A quote quiz

^
Keep Westword Free
I Support
  • Local
  • Community
  • Journalism
  • logo

Support the independent voice of Denver and help keep the future of Westword free.

Tracy Morgan called Sarah Palin "good masturbation material" last night on national television during a TNT broadcast of an NBA game. Maybe not what the network would have preferred that he say, but a). he was sort of baited and b). this is Tracy Morgan, who is more-or-less completely indistinguishable from his 30 Rock character, Tracy Jordan. Don't believe us? There are ten quotes below. See if you can figure out which Tracy said them.

Now, at home with his family, we're going to give him the benefit of the doubt and assume he's a regular dude. But in public, he can't turn it off -- he's constantly ridiculous. Some of these quotes came from Tracy Morgan interviews, and the rest came from 30 Rock Answers on the next page.

Tracy Jordan or Tracy Morgan?

1. "Lorne Michaels is like Obi-Wan Kenobi to me. Saturday Night Live was the Dagobah system. Oh, I look good. Look at me on that. I'm pretty. I'm handsome. Now I can see why I got so many kids."

2. "We go back like spinal cords and shark's teeth."

3. "That's a real problem in the celebrity community. But if Beyonce would just answer one of my letters, I'd stop trying to break into her house."

4. "How come there ain't no Puerto Ricans on Star Trek? I mean they have every race and life form from all over the galaxy but no Puerto Ricans. What's up with that?"

5. "I'm having an affair with her." (Points at person sitting next to him) "What's your name again? Don't worry about it, we'll figure it out later. I love you. I want you to have my daughter. Please have my daughter."

6. "Damn straight. I'm delightful."

7. "This is called waves, man. I'm making them sick out there. And this is 360. Hold onto your women, I can take a girl with my haircut."

8. "I just can't turn down community service. 'Cause if I do, that judge will make me join the Coast Guard."

9. "You can be a freaky-deeky and do data entry!"

10. "I'm scared to win one of them awards, because, you know, the Whitney Houston Syndrome. You win awards, then you just get in trouble."

1. "Lorne Michaels is like Obi-Wan Kenobi to me. Saturday Night Live was the Dagobah system. Oh, I look good. Look at me on that. I'm pretty. I'm handsome. Now I can see why I got so many kids." Answer: Tracy Morgan. Watch here.

2. "We go back like spinal cords and shark's teeth." Answer: Tracy Morgan. Watch here.

3. "That's a real problem in the celebrity community. But if Beyonce would just answer one of my letters, I'd stop trying to break into her house." Answer: Tracy Jordan. Season 4, Episode 13

4. "How come there ain't no Puerto Ricans on Star Trek? I mean they have every race and life form from all over the galaxy but no Puerto Ricans. What's up with that?" Answer: Tracy Jordan. Season 3, Episode 5

5. "I'm having an affair with her." (Points at person sitting next to him) "What's your name again? Don't worry about it, we'll figure it out later. I love you. I want you to have my daughter. Please have my daughter." Answer: Tracy Morgan. Watch here.

6. "Damn straight. I'm delightful." Answer: Tracy Jordan. Season 1, Episode 14

7. "This is called waves, man. I'm making them sick out there. And this is 360. Hold onto your women, I can take a girl with my haircut." Answer: Tracy Morgan. Watch here.

8. "I just can't turn down community service. 'Cause if I do, that judge will make me join the Coast Guard." Answer: Tracy Jordan. Season 5, Episode 5

9. "You can be a freaky-deeky and do data entry!" Answer: Tracy Jordan. Season 2, Episode 1

10. "I'm scared to win one of them awards, because, you know, the Whitney Houston Syndrome. You win awards, then you just get in trouble." Answer: Tracy Morgan. Watch here.

Keep Westword Free... Since we started Westword, it has been defined as the free, independent voice of Denver, and we would like to keep it that way. Offering our readers free access to incisive coverage of local news, food and culture. Producing stories on everything from political scandals to the hottest new bands, with gutsy reporting, stylish writing, and staffers who've won everything from the Society of Professional Journalists' Sigma Delta Chi feature-writing award to the Casey Medal for Meritorious Journalism. But with local journalism's existence under siege and advertising revenue setbacks having a larger impact, it is important now more than ever for us to rally support behind funding our local journalism. You can help by participating in our "I Support" membership program, allowing us to keep covering Denver with no paywalls.

We use cookies to collect and analyze information on site performance and usage, and to enhance and customize content and advertisements. By clicking 'X' or continuing to use the site, you agree to allow cookies to be placed. To find out more, visit our cookies policy and our privacy policy.

 

Join the Westword community and help support independent local journalism in Denver.

 

Join the Westword community and help support independent local journalism in Denver.